Jeg har gennem mit virke som lærer i udskolingen, som pædagogisk leder på en efterskole og som projektmedarbejder på Fundamentet mange års erfaring med at hjælpe unge og deres forældre.

Alle forældre til teenagere vil møde udfordringer, som de kan få hjælp til. Og alle unge kan løbe ind i er svær periode, hvor det vil være godt at snakke med en anden person – som ikke er ens forældre.

Jeg brænder for at hjælpe de unge godt på vej.

Som menneske er jeg optaget af, hvordan man opnår psykisk og fysisk sundhed. For mig går de to områder hånd i hånd. Den måde, vi spiser og lever på, spiller en afgørende rolle for vores psyke. Men nogen gange er man så udfordret, at man ikke kan tænke på kost og motion mm. Men hvis man ønsker at gå hele vejen, kan jeg hjælpe med det.

Jeg dyrker selv rigtig meget sport for at holde min krop i balance. For mig er en kombination af puls- og styrketræning og yoga det, der virker, sammen med min daglige meditation. Samtidig er det essentielt at få de rette kosttilskud, hvis din krop er stresset og dit nervesystem er i uro.

Det er forskelligt fra menneske til menneske, hvad der virker. Det vigtige er at kunne mærke sine egne behov ved at nå ind til sig selv. Jeg er optaget af at hjælpe med at finde balancen mellem integritet og samarbejde.