Lider du af forstoppelse, diarré og alverdens symptomer, som stammer fra maven, vil jeg kunne hjælpe dig på rette vej. Jeg kan gå vejen sammen med dig, så vi sammen finder frem til, hvad der kan gøre dig rask.

Hvad der er god kost for den ene, kan være skidt for en anden. Jeg samarbejder med andre behandlere, så jeg har et netværk, der gør, at jeg har en stor viden om mave- og tarmproblemer.

Lider man af mave- og tarmproblemer sætter det ofte spor i vores psyke, og det har en kæmpe indvirkning på vores generelle velbefindende og overskud.

Jeg har selv været igennem et 16-årigt forløb med maveproblemer. På et tidspunkt var lægerne klar til at foreslå førtidspension som sidste udvej. Men gennem en række handlinger har jeg i dag et helt almindeligt liv.

Sidenhen har jeg vejledt mange, der har stået i en lignende situation. Især med det psykiske pres det giver at have kroniske mavesmerter og udfordringer.

Tankerne om hvorvidt det nogensinde går over. Bekymringerne i forhold til ikke at vide, hvordan man har det i morgen. Følelsen af at man har prøvet alt, og alligevel er generne der stadig. Og så videre.

Du er ikke alene, og jeg kan fortælle dig, hvordan mit forløb var, og hvad der virkede for mig. Sammen finder vi vejen for dig. For der ér en vej.

Læs mere i artiklen på DR. Jeg har efterfølgende fundet alternativer til metoden beskrevet i artiklen, så jeg anbefaler ikke nogen at få FMT som det første.