Hele mit liv har jeg mærket en indre drivkraft for at hjælpe andre mennesker. Vi lever i en hurtig og meget præstationsorienteret del af verden. Som mennesker bliver vi vurderet og dømt lige fra vi er helt små. Vores baggrund og vores oplevelser med vores nærmeste har en afgørende betydning for, hvordan vi kommer til at trives i vores liv.

Jeg bliver ked af det, når jeg oplever, at især unge mennesker bliver dømt og vurderet uden, at man tager højde for deres bagage.

Mit hjerte banker for mennesker, der er kommet i krise på grund af svigt eller traumatiserende oplevelser.

Vi har i vores samfund så travlt med at måle og veje hinanden og stiller ofte som første spørgsmål: ”Nå, hvad laver du så?” Jeg ved, at hvis man bliver mødt med oprigtig interesse for, hvordan man har det, fremfor hvad man laver og præsterer, så kan det for mange blive nemmere at være menneske.

Da jeg var ung havde jeg en periode med meget sygdom, hvilket gjorde, at jeg fik store mængder penicillin. Det medførte, at jeg i en del år bare fik dårligere og dårligere tarmflora.

Efter mange års forskellige behandlinger som ikke hjalp, tog jeg sagen i egen hånd og spiste mig rask. I dag ved jeg, at bakterierne i tarmen er altafgørende for vores helbred, og at vi via vores kost og livsstil kan forebygge sygdom og helbrede vores krop. Derfor hænger krop og psyke sammen for mig.