“Man mærker allerede under første samtale, at Mette er et menneske, som både kan og vil hjælpe, og det giver en enorm tryghed. Hun formår at skabe et rum, hvor vi kan tale sammen om det, der er svært, fordi hun roligt og sikkert guider os gennem samtalen. Hun lytter og stiller spørgsmål, der gør det helt rigtige. Hun har bare en måde at være terapeut på, som skaber forandring og giver ro.
Jeg giver Mette mine varmeste anbefalinger.”
Kh Sussi

Det har været rigtig godt og lærerigt forløb at være til parterapi hos Mette.
Hun formår at skabe en rigtig god og tryg ramme, så man som par har lyst til bringe de svære ting i spil og få en god dialog omkring dette.
Mette evner at holde fokus på det der fylder nu og her, samtidig med at hun aktivt giver modspil med skarpe betragtninger over de forskellige dynamikker, der er til stede i vores parforhold.
Vi har i vores forløb med Mette fået mange brugbare refleksioner med os hjem, som i høj grad har været med til at styrke vores parforhold.
Vi kan på den baggrund give Mette de allerbedste anbefalinger herfra.
Kh fra Stine og Morten ❤️

I mit forløb hos Mette er jeg gået fra at være fyldt med angst til ikke længere styret at være styret af mine tanker. Jeg har haft svært ved at mærke hvad jeg gerne selv vil og tanker om andres meninger har styret mig meget. Mette virkelig hjulpet mig med at få ro inden i. Hun kan bare noget helt specielt.
Tak Mette. Du har gjort en større forskel end jeg kan fortælle med ord.
Kh (Anonym teenager med angst)